VIADIA-TORI

ViaDia-tori palvelee Varkaudessa Kauppakatu 24:ssä maanantaista-perjantaihin klo 10 - 15. Meillä on myytävänä monenlaisia hyvälaatuisia kirppistuotteita. Kirpparin yhteydessä toimii kahvio ViaDia Cafe. Tervetuloa etsimään löytöjä!

ViaDia-tori tukee paikallista hyvinvointia. Asioidessasi ViaDia-torilla tai lahjoittamalla tuotteita VAATTEISTA HUONEKALUIHIN, mahdollistat monelle paikalliselle iloa arkeen.

HyväAJANKOHTAISTA FACEBOOKISSA

• KULJETUS ja NOUTO

ViaDia-torilta ostettujen huonekalujen kotiin toimitus onnistuu kauttamme helposti ja edullisesti.

NOUDAMME VELOITUKSETTA meille lahjoitettavat huonekalut ja isommat tavaraerät.

• PÄIVÄKESKUS

ViaDia Pohjois-Savo järjestää Varkaudessa kuntouttavaa päiväkeskus- ja työtoimintaa kehittämishankkeiden kautta.

PÄIVÄKESKUKSET TOIMIVAT Pohjois-Savon vapaaseurakuntien tiloissa Kuopiossa, Varkaudessa, Karttulassa ja Siilinjärvellä.

• VIADIA POHJOIS-SAVO RY

Järjestöpohjaista sosiaalista kuntoutusta ja kristillistä päihdetyötä Pohjois-Savossa

ViaDia Pohjois-Savo ry on Vapaakirkon diakoniajärjestö, jonka kattojärjestönä toimii valtakunnallinen ViaDia ry.

ViaDia-tori Varkaus Kauppakatu 24

VARIKKO POHJOIS-SAVO -HANKE (ESR)

Hankkeessa tuemme erityisesti väestöryhmiä, joiden sosiaalinen osallisuus on uhatuin ja jotka tarvitsevat työ- ja toimintakyvyn parantamista ja sosiaalisen osallisuuden tukemista, ennen kuin työllistyminen avoimille työmarkkinoille on mahdollista.

ViaDia Pohjois-Savo toimii yhteistyössä kuntien sosiaalihuollon ja terveys- ja kuntoutuspalvelujen, työ- ja elinkeinohallinnon sekä rikosseuraamuslaitoksen kanssa.

VARKAUDEN PÄIVÄKESKUS - Kauppakatu 24 - 78200 Varkaus

• vastaava ohjaaja Harri Miettinen, p. 050 441 3465, harri.miettinen(at)viadia.fi
  • ohjaaja, pastori Veikko Tarvonen, p 050 597 4907, veikko.tarvonen(at)viadia.fi

ViaDia Pohjois-Savo Facebook