• Silloin tällöin (tarkista kalenterista) SANAN- JA RUKOUKSENILTA tai TEEMATORSTAI klo 18.
  • Joka toinen perjantai NEULONTAKERHO klo 12-14. Valmiita töitä toimitetaan erilaisiin avustuskohteisiin.
  • Joka toinen perjantai TYTTÖKERHO klo 18-20.
    Kerhossa mm. askarrellaan, pelataan, leivotaan ja opitaan elämäntaitoja. Kerho on suunnattu 1.-6.luokkalaisille tytöille.

• VAPIKSEN SUNNUNTAIT vaihtuvin teemoin klo 16 (poikkeuksena kuukauden ekat sunnuntait ks.alla).
  • EHTOOLLISJUHLAA vietetään joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 12.

- Seurakuntaan on lämpimästi tervetullut jokainen, joka haluaa kohdata Jumalan armon ja voiman, riippumatta siitä minkälaisessa elämäntilanteessa tällä hetkellä on -

• SEURAKUNTAAN

JÄSENEKSI
    Vapaakirkon seurakuntien varsinaisiksi jäseniksi otetaan 15 vuotta täyttäneitä uudestisyntyneitä kristittyjä.

UUSI JÄSEN
    siunataan seurakunnan yhteyteen seurakunnan jumalanpalveluksessa.

• OSALLISTU

ILOITSE
    Jumalasta, itsestäsi, lähimmäisestäsi ja yhdessä olosta.

MUKAAN
    Palkattua henkilökuntaa on vähän, ja toiminta lepää seurakuntalaisten varassa. Se mahdollistaa aktiivisen osallistumisen ja toisaalta myös sen, että toiminnan sisältö kumpuaa jäsenten ja ympäröivän yhteisön tarpeista.

• YHTEYS

EHTOOLLINEN
    Vapaakirkko avaa ehtoollisen kaikille, jotka uskovat ja ovat ottaneet Jeesuksen vastaan pelastajanaan.

KASTE
    Kristillinen kaste toimitetaan uskoville veteen upottamalla Kristuksen Jeesuksen asetuksen mukaisesti, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Kaste perustuu Kristuksen sovitustyöhön, jonka lähtökohtana on Jumalan armo ja rakkaus.