VAPIKSEN SUNNUNTAIT

• VAPIKSEN SUNNUNTAIT klo 12 Jumalanpalvelus vaihtuvin teemoin.
  • EHTOOLLISJUHLA joka kuukauden 1.sunnuntai klo 12
  • NEULONTAKERHO joka toinen perjantai klo 12.
  • TYTTÖKERHO joka toinen perjantai klo 18-20. Kerho suunnattu 1.-6.luokkalaisille tytöille. Kerhossa pelataan, leivotaan yms. tekemistä ja yhdessäoloa.
  • Muista tapahtumista tiedotetaan etusivun kalenterissa

- Seurakuntaan on lämpimästi tervetullut jokainen, joka haluaa kohdata Jumalan armon ja voiman, riippumatta siitä minkälaisessa elämäntilanteessa tällä hetkellä on -

• SEURAKUNTAAN

JÄSENEKSI
    Vapaakirkon seurakuntien varsinaisiksi jäseniksi otetaan 15 vuotta täyttäneitä uudestisyntyneitä kristittyjä.

UUSI JÄSEN
    siunataan seurakunnan yhteyteen seurakunnan jumalanpalveluksessa.

• OSALLISTU

ILOITSE
    Jumalasta, itsestäsi, lähimmäisestäsi ja yhdessä olosta.

MUKAAN
    Palkattua henkilökuntaa on vähän, ja toiminta lepää seurakuntalaisten varassa. Se mahdollistaa aktiivisen osallistumisen ja toisaalta myös sen, että toiminnan sisältö kumpuaa jäsenten ja ympäröivän yhteisön tarpeista.

• YHTEYS

EHTOOLLINEN
    Vapaakirkko avaa ehtoollisen kaikille, jotka uskovat ja ovat ottaneet Jeesuksen vastaan pelastajanaan.

KASTE
    Kristillinen kaste toimitetaan uskoville veteen upottamalla Kristuksen Jeesuksen asetuksen mukaisesti, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Kaste perustuu Kristuksen sovitustyöhön, jonka lähtökohtana on Jumalan armo ja rakkaus.