VAPIKSELLA TAPAHTUU

AJANKOHTAISTA FACEBOOK SIVUILLAMME

NETTIVAPIS LÄHETYKSET

• KERHOTOIMINTA

Tyttökerho alakouluikäisille joka toinen perjantai klo 18 - 20.
    Seuraa yllä olevaa kalenteria ja tervetuloa rohkeasti seurakuntaan!

• VIADIA-TORI

Kirppari Varkaudessa KAUPPAKATU 24:ssä avoinna ma-pe 10-16. Huuto.net ja Tori.fi palveluissa voit tehdä verkko-ostoksia.
    ViaDia-torista lisää omalla sivulla

• NOUTOPALVELU

Otamme vastaan lahjoituksena ViaDia-torille vaatteita, astioita, huonekaluja, harrastusvälineitä jne. Isommat erät ja tuotteet, kuten huonekalut noudamme veloituksetta. Ota yhteyttä p. 050 597 4907 tai 050 441 3465.

• STUDIOSAVO

Varkauden Vapaaseurakunnan ViaDia-torin tiloissa tehdään Studiosavo ohjelmaa TV7 kanavalle. Kanavan nettisivujen arkistosta löydät kaikki lähetetyt jaksot. Mukavia katseluhetkiä mielenkiintoisten henkilöhaastattelujen parissa!

• RUKOUSKLINIKKA

Kansainvälinen Healing Rooms -rukousklinikka toimii Varkaudessa Kauppakatu 24:ssä. Healing Rooms toteuttaa Jumalan Sanaa rukoilemalla parantumisen puolesta ja kertomalla evankeliumia.Vapaaseurakunta on mukana palvelemassa sinua.

• SEURAKUNTA

Vapaaseurakunta haluaa toimia yhteiskristillisesti "että he olisivat yhtä" rukouksen mukaisesti. Haluamme olla toteuttamassa ilosanomaa sekä paikallisesti että lähetystyön muodossa. Tällä hetkellä tuemme Bulgariassa tehtävää diakoniatyötä.

Päivä Osakeyhtiö   HYVÄT KRISTILLISET KIRJAT  Liekkikustannus

Suomen Vapaakirkko

• Tuottaa kunniaa Jumalalle
  • Tuetaan ja ROHKAISTAAN toisiamme
  • Lähetys- ja kehitysyhteistyöprojektit ulottuvat eri puolille maailmaa.
  • LÄHIMMÄISIÄ PALVELLAAN muun muassa monipuolisen DIAKONIATYÖN ja LAPSI- JA NUORISOTYÖN avulla.
  • Suomessa vapaaseurakuntia on 100, joissa jäseniä yhteensä n.16 000. Varkauden Vapaaseurakunta on yksi Suomen Vapaakirkkoon kuuluvista seurakunnista.
  • Kurssikeskus Kiponniemi palvelee Keski-Suomessa ja Suomen teologinen opisto Tampereella.
  • Vapaakirkollinen Päivä Osakeyhtiö kustantaa kristillistä kirjallisuutta ja julkaisee Suomen Viikkolehteä.

V A R K A U D E N  V A P A A S E U R A K U N T A

Laivalinnankatu 5-7, 78200 Varkaus